CLASS SCHEDULE

Monday
Time Class Duration Instructor
06:00 AM 30 MINUTE EXPRESS 30mins Coach Led
09:30 AM Strong 60mins Sandra
10:30 AM Sculpt 60mins Sandra
04:30 PM Yoga 60mins Amanda
05:30 PM Ramp It Up 30mins Sandra
06:30 PM Trifecta 60mins Joyce
Tuesday
Time Class Duration Instructor
08:30 AM Barre and Beyond 60mins Tracy
09:00 AM 30 MINUTE EXPRESS 30mins Coach Led
10:00 AM Ripped 30mins Coach Led
10:30 AM Mind Body 60mins Cindy
11:30 AM Silver Sneakers 60mins Sandra
04:30 PM Kidz Kan Too 30mins Jerika/ Sandra
05:30 PM Pound 60mins Sandra
06:30 PM Gym Jab 60mins Joyce
Wednesday
Time Class Duration Instructor
06:00 AM 30 MINUTE EXPRESS 30mins Coach Led
09:30 AM Zumba 60mins Josie
10:30 AM Yoga 60mins Amanda
04:30 PM Ramp It Up 30mins Jerika
05:30 PM Yoga 60mins Amanda
06:30 PM Zumba 60mins Stephenie
Thursday
Time Class Duration Instructor
08:30 AM Pilates 60mins Tracy
09:00 AM 30 MINUTE EXPRESS 30mins Coach Led
10:00 AM Ripped 30mins Coach Led
05:30 PM Zumba 60mins Josie
06:30 PM Mind Body 60mins Cindy
Friday
Time Class Duration Instructor
06:00 AM 30 MINUTE EXPRESS 30mins Coach Led
09:30 AM Cardio Drills 30mins Pam
10:00 AM Pound 60mins Sandra
05:30 PM Zumba 60mins Carol
Saturday
Time Class Duration Instructor
08:30 AM Yoga 60mins Amanda
09:30 AM Pound 60mins Sandra
10:30 AM Zumba 60mins Tonya
Sunday
Time Class Duration Instructor
10:30 AM Zumba 60mins Josie